MI U KUR’ANU OBJAVLJUJEMO ONO ŠTO JE LIJEK VIJERNICIMA (Sura Al’isra 82)

Hamajlije i njihova namjena

Prema arapskoj predaji hamajlije, u čije se blagotvorne moći ne sumnja, potječu još od prvog čovjeka - Adama (Adema a.s.). Mogu biti od najrazličitijih materijala - papira, pergamenta, svile, kože, drveta, školjki, dragog i poludragog kamenja, stakla, olova, bakra, srebra, zlata... - a njihova blagotvornost i zastitnička moć najviše ovisi o mističnim sadržajima, ali i o poznavanju tajnih protokola, to jeste da li se spravljaju po autentičnim recepturama, u čemu značajnu ulogu imaju – sadržaj hamajlije, molitve koje se izgovaraju prilikom spravljanja, vrijeme kad se spravlja, sredstvo kojim se ispisuju (tinta, grafit, gar...), miomiris kojim se kadi... Ako same, po sopstvenoj prirodi, imaju magičnih svojstava, na njima su najčešće ispisane molitve i citati iz svetih knjiga, imena Božijih poslanika i meleka (andela), 99 Lijepih Božijih imena, mistične formule i vefkovi (magicni kvadrati), astroloski znakovi i prastari simboli...

Za duhovnu pokretljivost

Ukoliko imate želju da se bavite, ili se već bavite javnim ili estradnim poslom, a neophodan vam je napredak kroz sredstva komunikacije ovaj simbol harizme ili ličnog magnetizma pravi je izbor za vas.

Za duhovnu pokretljivost

Za sreću na putovanjima

Često Vas nužda ili zadovoljstvo tjera na neka duža ili kraća putovanja koja povremeno prate komplikacije, olakšajte sebi sva Vaša putovanja i koristite hamajliju koja će Vam pružiti zaštitu, zadovoljstvo i sreću u svim oblicima putovanja.

Za zaštitu od sihira i crne magije

Doskočite onima koji žele da Vam naude, nemojte čekati da nečije mračne radnje pomute Vaš uspijeh, osim što će uspiješno neutralizovati crnomagijski ili sihirski uticaj hamajlija će Vam biti i Vaš stalni neprobojni štit za sve stvarne i samozvane crne magove, vračeve i ostale koji žele da Vam naude.

Za zaštitu od sihira i crne magije

Za dobro zdravlje

U posljednje vrijeme osjećate se malaksalo i često oboljevate, a najbezazlenija prehlada baca Vas u krevet, onda je krajnje vrijeme da pomognete sebi i popravite svoje zdravlje i održite ga u optimalnom dobrom stanju koristeći ovu izuzetno djelotvornu Hamajliju.

Za sreću u ljubavi

Ako tražite idealnog ljubavnog partnera koristite ovu hamajliju ili talisman. Ukoliko ste već u vezi i osjećate da voljena osoba više nepokazuje toliko ljubavi kao na početku, hamajlija ili talisman će ponovo vašu vezu učiniti stabilnom, a partner će vas voljeti kao u najljepšim danima vaše ljubavi.

Za sreću u ljubavi

Za sreću u školovanju

Ova hamajlija nam pomaže za postizanje uspjeha u školi, za uspješno polaganje ispita, za što lakše savladavanje nepoznatih nastavnih sadržaja, za sticanje znanja neophodnog u stvaranju životne poslovne karijere, za usavršavanje u profesiji, za savladavanje straha prilikom izlaska na ispite, za lakše učenje stranih jezika, za koncentraciju prilikom učenja, za sticanje duševnog mira prilikom ispita...

Bijela Hamajlija, Talisman

Vaša čudnotvorna hamajlija, talisman. Ono što je kućni zaštitnik za porodicu to je bijela hamajlija za pojedinca. Hiljadama ljudi je već omogućila da, pobjegnu od svojih nesrećnih život. Svima njima ova čudnotvorna Hamajlija promijenila je čivot iz osnova i ispunila ga zadovoljstvom i neizmjernom srećom. Oni su se uvijerili u moć najdjelotvornije Hamajlije na svijetu.

Zašto neprobate i Vi?
Bijela hamajlija može Vam donijeti sreću i zato neoklijevajte! Svemoćna pozitivna energija Bijele Hamajlije može Vam omogućiti sledeće:
  • Ozdravljenje od različitih bolesti
  • Efikasno regulisanje tjelesne težine
  • Ljepše i bolje plaćeno radno mijesto
  • Dugo čekanu sreću u ljubavi ili braku
  • Bolje rezultate u školovanju
  • Jačanje sposobnosti za stvaranje kod umijetnika ili zanatlija ali i kod svih onih koji se bave javnim ili estradnim poslovima.
  • Sto postotno oslobađanje i dalju zaštitu od sihira i crne magije

Bijela Hamajlija, Talisman

Kućna Hamajlija

Prostorno oblikovana hamajlija neutrališe i štiti. Boravak na mijestima izloženim uticajima štetnih zračenja, sihira i crne magije, ima za posljedicu izuzetno složene životne probleme.

Najpouzdaniji način da poništite te uticaje i zaštitite sebe i članove svoje porodice jeste upravo primjena specijalnog kućnog zaštitnika Hamajlije.

Kućni zaštitnik je po svom dijelovanju univerzalan. Mnogostruka upotreba i prije svega efikasnost čine ga jedinstvenim regeneratorom vitalnih životnih sila koje doprinose Vama i članovima vašeg domaćinstva postojanost porodičnog mira i napretka u svim sferama života. Kućni zaštitnik tj. hamajliju nije potrebno kriti, slobodno je možete držati negdje u dnevnoj prostoriji,d nevnom boravku ili negdje u regalu ili komodi.

U određenom broju slučajeva doći će do pojave neprijatnih mirisa, ukoliko se ovo pojavi neuzbuđujte se, neprijatni mirisi će nestati isto tako kao što su se i pojavili jer zlo nemože dugo da opstane u prisustvu svetih riječi, ajeta i simbola od kojih je sačinjena kućna hamajlija.

Šta su talismani?

Riječ talisman je francuskog porijekla i znači svetinja; predmet koji donosi sreću, zdravlje, porodičnu harmoniju, ljubav, novac..., a čuva od zla, neimaštine i bolesti.

U samom biću magije, pa tako i u biću svih amuleta i talismana jeste to da se primjenjuju na svim mogućim poljima čovjekovog življenja. Počevši od njegovih osnovnih elemenata - rađanja i umiranja, siromaštva i bogatstva, zdravlja i bolesti, života udvoje i usamljenosti pa sve do različitih najsitnijih detalja neke konkretne situacije kao što je obaranje povišene temperature, zaštita od ujeda zmije ili škorpiona, pronalaska izgubljenog predmeta, polaganja predstojećeg ispita, sigurnog putovanja i upravljanja automobilom, uspješnog početka ili završetka izgradnje kuće; uspješnog ishoda nekog poslovnog projekta i dogovora – svuda se mogu primjenjivati amuleti i talismani kako bi donijeli sreću ili otjerali nesreću.

© 2024 Amir Alispahić Alli. Sva prava pridržana. | Design by: Web studio NESA

© 2022 Amir Alispahić Alli.
Sva prava pridržana.
Design by: Web studio NESA