Čuvanje zdravlja je vijerska dužnost

Uzviseni Allah dz,s je stvorio covijeka i dao mu da zivi na ovome svijetu sa odredzenim zadacima. Da bi covijek mogao  izvrsavati ove stvari  mora prije svega voditi brigu o sebi, sto znaci jedina stvar bez koje je nemoguce baviti se drugim stvarima jeste ZDRAVLJE.

Pročitaj više...

 

Simptomi oboljenja od sihira i crne magije

Znakovi ili simtomi oboljenja cije uzrok sihir, crna magija ili uticaj džinna ili sejtana  dosta su razliciti i moze se reci da su karakteristicni  za svaku osobu posebno. Medjutim postoji grupa  simtoma  koja je redovan pratilac svakog oblika  oboljenja od sihira ili dzinna.

Pročitaj više...

   

Kod koga se liječiti ?

Lijecenje nemoze svako vrsiti vec samo ljudi koji su uceni  Kur'anom i koji su upuceni u to. Nazalost danas ima mnogo sihirbaza  koji nanose vise stete nego koristi   ali ih je jako tesko prepoznati  onima koji nerazumju sustinu i bit lijecenja Kur'an i Kerimom.

Pročitaj više...

 

Liječenje Kur'anom

Lijecenje Kur'anom podrazumijeva ucenje Kur'anskih ajeta i poslanikovih a.s dova od strane lijecnika, ucaca onome ko je obolijo. Nacin i metodologija lijecenjem kuranom definisana je strogim serijatskim pravilima od kojih nesmije biti odstupanja.

Pročitaj više...

   

Nekoliko pravila za sretan brak

  1. Kazite jedno drugom da volite jedno drugo
  2. Nikada nemojte biti ljuti oboje u isto vrijeme
  3. Ako morate kritizirati jedno drugo uradite to s ljubavlju
  4. Nikada ne spominjite stare greske
  5. Radije zanemarite cijeli dunjaluk nego jedno drugo.
 

Iskreni prijatelj

Iskreni prijatelj je onaj u cijem si drustvu najrahatniji, onaj koga volis i cijenis kao samog sebe.
Iskreni prijatelj je onaj koji primi tvoje izvinjenje oprosti ti kad pogrijesis, zauzme tvoje mijesto kad si odsutan.
Iskreni prijatelj je onaj koji o tebi uvijek dobro misli.

   

PayPal plaćanje

Poštovani, zbog sve većeg interesovanja klijenata za ovaj vid plaćanja naš tim Vam je omogućio od sada i plaćanje putem najsigurnijeg sistema za on-line plaćanje PayPal. Da bi izvršili plaćanje potrebno je da kliknete na logo sa lijeve strane nakon čega Vas naš sistem vodi na sigurni link na kojem možete obaviti plaćanje. Na dnu stranice možete promijeniti zemlju i jezik.

Najvažnije je da upišete našu e-mail adresu alli-bih@hotmail.com i odaberete iznos koji uplaćujete kao i valutu u kojoj plaćate nakon čega je potrebno samo da pratite upute sistema.