O meni - Amir Alispahić Alli

Najpoznatiji duhovni iscjelitelj Amir Alispahić Alli. Sretnite se sa svojom sudbinom, učinite nešto za sebe, promijenite svoj život.

Malo je onih koji nisu čuli za Allija, duhovnog iscjelitelja. Reputacija vodećeg specijaliste za onostrano kod mnogih pobuđuje očaranost, radoznalost, a ponekad i bojažljivost. Njegovo ime je nezaobilazno u Svijetu i onaj koje imao želju i hrabrost da od njega zatraži pomoć nije pogriješio. Ljudi nisu sigurni sta će se desiti prilikom susreta sa Allijem.

Svi oni koji posjete Allija u njemu pronalaze duboko religioznu osobu, koja iznad svega voli Boga i ljude. U uvijek nasmijanom Alliju pronaći će te prijatelja na kojeg možete da se oslonite i kojem možete da vijerujete. On je iscjelitelj i psiho terapeut "LJEKAR" za dušu čija je glavana briga da olakša bol svima oko sebe i da pomogne onima koji žele da krenu na put poboljšanja i pravih pozitivnih energija.

PayPal plaćanje

Poštovani, zbog sve većeg interesovanja klijenata za ovaj vid plaćanja naš tim Vam je omogućio od sada i plaćanje putem najsigurnijeg sistema za on-line plaćanje PayPal. Da bi izvršili plaćanje potrebno je da kliknete na logo sa lijeve strane nakon čega Vas naš sistem vodi na sigurni link na kojem možete obaviti plaćanje. Na dnu stranice možete promijeniti zemlju i jezik.

Najvažnije je da upišete našu e-mail adresu alli-bih@hotmail.com i odaberete iznos koji uplaćujete kao i valutu u kojoj plaćate nakon čega je potrebno samo da pratite upute sistema.