Kucana Hamajlija

Prostorno oblikovana hamajlija neutralise i stiti.

Boravak na mijestima izlozenim uticajima stetnih zracenja,sihira i crne magije, ima za posljedicu izuzetno složene životne probleme.

Najpouzdaniji nacin da ponistite te uticaje i zastitite sebe i clanove svoje porodice jeste upravo primjena specijalnog kucnog zastitnika Hamajlije.

Kucni zastitnik je po svom dijelovanju univerzalan. Mnogostruka upotreba i prije svega efikasnost cine ga jedinstvenim regeneratorom vitalnih zivotnih sila koje doprinose vama i clanovima vaseg domacinstva postojanost porodicnog mira i napretka u svim sferama zivota. Kucni zastitnik.tj. hamajliju nije potrebno kriti, slobodno je mozete drzati negdje u dnevnoj prostoriji,dnevnom boravku ili negdje u regalu ili komodi.

U određenom broju slučajeva docice do pojave neprijatnih mirisa, ukoliko se ovo pojavi neuzbudzujte se, neprijatni mirisi ce nestati isto tako kao sto su se i pojavili jer zlo nemoze dugo da opstane u prisustvu svetih rijeci, ajeta i simbola od kojih je sacinjena kucna hamajlija.

PayPal plaćanje

Poštovani, zbog sve većeg interesovanja klijenata za ovaj vid plaćanja naš tim Vam je omogućio od sada i plaćanje putem najsigurnijeg sistema za on-line plaćanje PayPal. Da bi izvršili plaćanje potrebno je da kliknete na logo sa lijeve strane nakon čega Vas naš sistem vodi na sigurni link na kojem možete obaviti plaćanje. Na dnu stranice možete promijeniti zemlju i jezik.

Najvažnije je da upišete našu e-mail adresu alli-bih@hotmail.com i odaberete iznos koji uplaćujete kao i valutu u kojoj plaćate nakon čega je potrebno samo da pratite upute sistema.