Liječenje Kur'anom

Lijecenje Kur'anom podrazumijeva ucenje Kur'anskih ajeta i poslanikovih a.s dova od strane lijecnika, ucaca onome ko je obolijo. Nacin i metodologija lijecenjem kuranom definisana je strogim serijatskim  pravilima od kojih nesmije biti odstupanja.

Ovi serijatski zakoni temelje se na praksi Allahovog poslanika Muhameda a.s i nacina na koje je on lijecijo Kur'anom. U nasem narodu prisutna je ogromna zabluda kada je upitanju ovakvo lijecenje. Zato odmah na pocetku naglasavam da lijeciti Kur'anom nemogu osobe zenskog spola tj.zene. Zene muslimanke mogu samo da  salijevati stravu ili kako to neko kaze olovo. Ispisivati hamajlije ili lijeciti Kur'anom to zene nemogu. Kako zenska osoba nemoze dzemat voditi, ezan uciti  tako joj nije ni dato da moze lijeciti Kur'anom azimusanom.

Dakle lijecenje Kur'anom i ispisivanje hamajlija moze samo iskljucivo muska osoba u prisustvu oboljelog ili tretmanom na daljinu. Pojedini tumaci tvrde kako je zabranjeno ispisivati hamajlije i nositi ih uzase, sto je zamene licno nerazumljivo, pa ko moze zabraniti i tvrditi da je grijeh pisati Allahove dz,s dove, ajete iz Kur'ana i nositi ih sasobom. Zar to moze spadati u grijehe. Kada je upitanju bolest uzrokovana  sihirom ili dzinskim djelovanjem  poznato je da medicina nema odgovor na ovakvo stanje. Ako odete lijecniku on ce uraditi sve nalaze i ustanovice da je vase tijelo podpuno medicinski zdravo. U takvoj situaciji nece biti u prilici da vam propise adekvatnu terapiju jer nepostoji dijagnoza. To je zato  sto sihir i dzin nemogu biti diagnosticirani nikakvom medicinskom pretragom. Tada se insan nadje u teskoj situaciji da pati, osjeca da je bolestan a nalazi potpuno uredni i nema terapije. U takvoj situaciji duznost muslimana je da se obrati onome ko lijeci Kur'anom. Lijecenje Kur'anom je duhovno isto kao sto je i bolest od sihira ili dzina duhovna. Tek tada vase stanje bolesti dolazi u situaciju da bude diagnosticirano i ispravno lijeceno.

Dakle kao sto materijalna bolest (medicinska bolest) biva lijecena materijalnim (medicinskim) lijekovima isto tako duhovna bolest uzrokovana sihirom i dzinima biva lijecena duhovnim lijekovima odnosno Kur'an i kerimom. Ovo je jasno svakoj dusi koja zeli logicno razmisliti.

PayPal plaćanje

Poštovani, zbog sve većeg interesovanja klijenata za ovaj vid plaćanja naš tim Vam je omogućio od sada i plaćanje putem najsigurnijeg sistema za on-line plaćanje PayPal. Da bi izvršili plaćanje potrebno je da kliknete na logo sa lijeve strane nakon čega Vas naš sistem vodi na sigurni link na kojem možete obaviti plaćanje. Na dnu stranice možete promijeniti zemlju i jezik.

Najvažnije je da upišete našu e-mail adresu alli-bih@hotmail.com i odaberete iznos koji uplaćujete kao i valutu u kojoj plaćate nakon čega je potrebno samo da pratite upute sistema.